hits

NEW IN: SALTSTEIN

  • 07.10.2016 kl. 17:39

Hei dere! Ahh, dette er et så spennende innkjøp! Så måtte bare dele med dere..

Jeg har helt siden jeg saltsteinen her for første gang i en film once, siklet etter å eie noe slikt selv.. For så at jeg fikk øye på en i en butikk her i Trondheim! *hjerteøyne spam* I'm so excited! Noen uker senere og jeg kunne ikke holde an lengre, jeg tok turen og kjøpte denne lekre lampen! Ja, det er en lampe! Men det er også en stein, rettere sagt en saltstein. For de som skulle sitte med spørsmålet, ja den er ekte salt.. And it tastes like it too! Nevner ikke navn, men noen har testet det, haha!
 

Litt informasjon for den som skulle være interessert:
Denne steinen er et naturlig mineral salt som ble tatt ut av Himalaya fjellene! Salt krystaller er kjent for å utgi negative ioner.. And well here it goes, tro det som sies under her, eller ikke tro det. Jeg liker iallefall tanken på det. Men negative ioner (går litt vitenskaplig med å bruke de ordene) menes å utgi en følelse av friskhet, en god-følelse rett og slett. Har en denne lampen stående på kan disse negative ionene hjelpe en med å slappe av, lette på stress. En får en følelse av well-being med å være rundt denne saltstein lampen.. Den sies også å kunne hjelpe mot hodepiner, allergier, astma.. Men det er litt mye å legge på en stein? But hey, who knows? Den gir en god atmosfære rundt seg, det kan jeg skrive under. Det er ingen normal lampe, det kan sies. Men lyset er veldig beroligende, rommet føles friskere, luftigere.. Og uansett hvor mye lampen gjør og ikke gjør, så ser den bra ut! Den er et fint interiør objekt også, I love it! Og om det er den "åh, det funker fordi jeg lar meg selv tro på det" funksjonen som foregår her, så er det mer enn bra nok for meg! Jeg er den typen person som virkelig tror på at steiner og krystaller har innvirkning på oss, kunne jeg hatt krystaller all over the place, ville jeg hatt det!

     

For tiden står den på stuen, siden det rommet brukes mest. Men den er planlagt å stå på soverommet en del av tiden også, siden jeg virkelig tror den har en beroligende effekt.. Og det føles bare så godt å ha den stående på, den kan stå på i timevis og den er bare så fin og god å se på! Har den stående på i skrivende stund, ser den hele tiden i øyekroken..
Oh, how I love it! 

Hva synes dere om den, it looks good right? Tror dere at disse negative ionene den utgir faktisk har en funksjon på luftkvalitet og har noen som helst innvirkning på oss? Er litt spent på å se hva dere har å si kommentarfeltet..
Jeg personlig er storfornøyd med innkjøpet iallefall, kunne ikke ha vært mer fornøyd honestly! 


#blogg #hverdag #innkjøp #velvære #helse #lampe #saltstein #interiør

8 Kommentarer

Alexandra Emilie

07.10.2016 kl. 18:26
Så utrolig kul :)

Silje Romundset Karlsvik

09.11.2016 kl. 20:50
Alexandra Emilie:
Ikke sant? Den er bare råstilig :D

lisarorvik

07.10.2016 kl. 18:30
Så utrolig fin :) (Har foresten en stor giveaway konkurranse på min blogg, det du kan vinne mange fine premier. Bli gjerne med)

Silje Romundset Karlsvik

09.11.2016 kl. 20:52
Lisa Rørvik:
Elsker saltsteinen min, lampen står på all the time hehe :)

Janne

08.10.2016 kl. 18:53
Utrolig fin lampe! Hadde en slik da jeg var yngre her hjemme, og pleide å slikke på den,haha...akward. men utrolig fin!

Silje Romundset Karlsvik

09.11.2016 kl. 20:53
Janne:
ELSKER den!! Hahah, jeg ser for meg lille Janne slikke på en sånn stein, oh my, too cute <3

line cecilie larsen

17.10.2016 kl. 22:50
i har akkurat en helt lik, hehe!

Silje Romundset Karlsvik

09.11.2016 kl. 20:53
Line Cecilie Larsen:
Hihi, så morsomt! Elsker lyset fra lampen der :)

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no