hits

✓ DESEMBER MÅNED '16

  • 31.12.2016 kl. 13:20

Halloen dere! Det er ikke så lenge til vi går inn i en ny måned nå - January here we come! Men ikke nok med det, vi går jo også inn i et nytt år! Er bare så ufattelig vanskelig å tro, føler jeg gjentar den samme regla i hvert et innlegg nå jo.. At året har gått så fort, blabla.. Men de fleste av oss kjenner vel på det samme tenker jeg. Nå legger vi juletiden og desember bak oss, dette årets desember har bare vært så fint! Så jeg gleder meg faktisk til 2017's julefeiring, et år unna i tid liksom.. Måneden her var en fin avslutning på året synes jeg. Nå er jeg klar for et nytt spennende år, med nye opplevelser og minner å skape! 

Sjekk ut bloggen imorgen for et nytt "this months goals"-innlegg for den kommende januar måneden!
Dere kan se tilbake på målene jeg satte meg i starten av desember ved å trykke på linken HER.


MÅLENE FOR DESEMBER '16 (og hvordan det gikk)

Nyte adventstiden og romjulen 
En soleklar *check* bak dette målet, for o hoi jeg har storkost meg nå i desember.. Vært en ufattelig fin måned!

Fullføre julegaveshoppingen tidlig ✓
Tja jo, jeg tar å godkjenner den jeg. De aller fleste av gavene hadde jeg i boks tidlig, jeg tok en siste innspurt med gaver en av de litt mer travle dagene.. Men jeg hadde det superkoselig med å pakke inn gavene, er bare noe med det å pakke inn gaver. For så å gi dem til hver enkelt!

Kose meg med pyntingen ✓
Oh yes, for sure kost meg med pyntingen! Jeg tar ned julepynten om ikke mange dagene nå, den har da stått lenge her i hus. Men det har hjulpet stort på julestemningen da! Juletreet måtte byttes ut kun dager før julaften, da det forrige døde.. Real fun. Så ble pynting av juletre to ganger her i hus.. Det vil føles så tomt her når dette treet og all annen pynt i leiligheten takes ned, men det blir da rom for annen pynt da!

Ønske det nye året velkommen ✓
Well, checker denne her av nå jeg. Til tross for at vi ikke er inn i det nye året enda, det er enda noen timer igjen. Men jeg skal feire nyttårsaften med min kjære og noen av mine nærmeste venner! Så jeg vet det vil bli en strålende feiring og en god måte å ønske det nye året velkommen på!

Ta meg tid til utflukter for å ta bilder
Ikke fullført. Tiden har rett og slett ikke strukket til, jeg har tatt noen turer iløpet av måneden. For å få meg frisk luft. Og da har jeg rett og slett ikke tatt med meg kamera alle gangene. Jeg har tatt noe bilder, men det er vært minimalt du.

Gå på skøyter
Ikke fullført. Hadde helt glemt målet her jeg, hoho.. Men igjen, tiden har ikke strukket til! Får ta en skøytedate med bestevenninnen min her over nyåret, kanskje noen ekstra ganger om innsjøer her i nærheten fryser over iløpet av januar.. Da blir det skøyting på innsjø, oh so exciting, mange år siden sist! Nå skal jeg finne fram skøytene mine og planlegge en tur ut på de soon!

Prøve meg på julebakst 
Jaa! Jeg hadde veldig lyst til å prøve meg på noe julebakst i år, fra bunnen av. Noe jeg aldri har gjort selv, i år var året. Baking har jo blitt en nokså stor hobby for meg over de siste månedene. Ble så jeg baket pepperkaker og hvite kakemenn, bakte også litt annet diverse som ikke var spesielt julete av seg. Hadde tenkt prøve meg på så mye mer, men de siste dagene i julen fløy avgårde og romjulen var igang. So yeah, next year?

Gjøre noen DIY prosjekter 
Tar kun å kaller dette målet fullført siden jeg faktisk gjorde et DIY prosjekt og postet det her på bloggen! Jeg hadde planer om å gjøre så mye mer, men tiden rant rett og slett ifra meg.. Så de andre prosjektene jeg tenkte gjøre, ble bare litt irrelevante når juletiden var så og si over. De får bli til neste år! Sjekk ut DIY JULEKRANSER ved å trykke her.

Holde en giveaway 
Nå i desember holdt jeg min aller første giveaway her på bloggen, veldig morsomt å se interessen til dere alle som deltok! Skal sørge for å holde en giveaway igjen veldig snart, bare hold øynene åpne for den! Ufattelig herlig å se gleden til vinneren, må jo nesten bare gjøres igjen.. Hihi!

Smile mer 
For sure *check*! Det har vært en så fin en måned, så klart jeg har smilt ekstra mye! Smiler jo fra før av hallo, men ja!


Ingen av bildene i dette innlegget er mine, de er alle lånt fra weheartit.com


_________________________________________________________________________________________________

Det var da altså målene jeg satte meg i starten av måneden her, og hvordan det gikk! Jeg satte veldig lett oppnåelige mål sånn sett, så nådde de aller fleste! De som ikke ble fullførte, lå vel mest på at tiden ikke strakk til. Men åh, for en fin måned jeg har hatt! Here we go, jeg er så klar for januar og et nytt år! Mye blogging står på agendaen, tror det blir noen spennende tider vi går i møte! Hey ho, let's go!

#blogg #hverdag #mål #goals #måned #desember #jul #advent #vinter #gave #giveaway #baking

8 Kommentarer

Janne

31.12.2016 kl. 13:30
åå du klarte jo omtrent alle!! Så flink <3 <3

Silje Romundset Karlsvik

09.01.2017 kl. 22:08
Janne:
Yaas, super stolt hihi! <3 Du altså!

Victoria Larsen

31.12.2016 kl. 13:52
Elsket innlegget! Du har klart mye! Kjempe flotte bilder også :)

Silje Romundset Karlsvik

09.01.2017 kl. 22:08
Victoria Larsen:
Takk kjære du :D I really do appreciate it!

dvergpinschere i mitt hjerte

31.12.2016 kl. 20:01
Ja det er kanskje lurt å skrive ned slike mål..og se om man får det til..Du må være fornøyd med dette ja...fått gjort nesten alt!! Høres ut som en flott mnd...ønsker deg en like fin januar!! og godt nytt år!

Silje Romundset Karlsvik

09.01.2017 kl. 22:11
Toini:
Fikk nådd de fleste målene forrige måned, hopefully når jeg de for januar også, hihi! Men skal sette meg noen mer "utfordrende" mål for februar tror jeg.. Tenker det, hm hm! :)

buroyfoto

02.01.2017 kl. 16:12
Så mange fine mål du har satt deg. Lykke til! :)

Silje Romundset Karlsvik

09.01.2017 kl. 22:18
Lise Buroy:
Takk så mye :D

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no