hits

NEW YEAR, NEW RESOSLUTIONS

  • 08.01.2017 kl. 16:11

MAYBE EVEN A NEW ME? Nah, kanskje ikke til så ekstreme høyder da.. Dette er det første året jeg har satt meg nyttårsforsetter (resolutions) så dette her vil bli veldig spennende! Men jeg har tross alt startet sette meg månedlige mål, hvor jeg da setter mål som er oppnåelige nok og ikke så altfor skuffende om jeg ikke får oppnådd de. Dette er litt hva tanken bak nyttårsforsettene her også! Synes det å sette noen mål en må strebe litt mot for å oppnå, men også sette mål som vil være en fin påminnelse til å være en litt bedre versjon av seg selv... Er en god balanse for new year's resolutions, don't you think? Føler dette blir et godt år, det vil bli annerledes, spennende og innholdsrikt - kjenner det bare!


MY NEW YEAR'S RESOLUTIONS - 2017

▪ SENKE SKULDRENE (STRESSE MINDRE)
Jeg trenger virkelig å bli flinkere til å stresse mindre.. Jeg har over det siste halvåret blitt mye flinkere til å håndtere stress følelsen når den oppstår, så det er en start! Men jeg har enda en lang vei å gå når det kommer til å stresse ned..

▪ TA BEDRE VARE PÅ MEG SELV
Et nyttårsforsett som burde ha vært en selvfølge i alles hverdag.. But hey, det å ta vare på seg selv, gi seg selv litt rom til å puste.. Det går veldig lett i glemmeboken, gjør det ikke? Dette skal skjerpes inn utover året her!

▪ SI MER JA
Dette er et mål jeg begynte sette meg månedlig i året som gikk.. Og det har kun bragt gode ting med seg. Ved å si mer ja, så har jeg åpnet hverdagen min for flere muligheter og opplevelser! Så dette setter jeg som et nyttårsforsett også, uten tvil!

▪ SPISE SUNNERE (SPISE MER)
Høres sikkert litt rart ut med den "spise mer"-delen.. Men jeg er elendig på mat fronten, jeg glemmer litt for lett om jeg har spist eller ikke. Så jeg har som mål i år å spise sunnere måltider, flere ganger dagen! Få lagt inn litt rutiner, it's about time!

▪ TA FLERE BILDER
Ikke noe mer av "åh kamera har ligget urørt i nesten en uke ja, oida..." i år skal kamera brukes tritt og ofte. Ingen tvil!

▪ BLOGGE (SÅ OG SI) DAGLIG
Litt heavy resolution jeg har satt meg her, men legger inn en så og si der.. Så langt, 1 uke uti året så har jeg fått blogget daglig! Wihu, en god start det ja.. Håper å få blogget minst ett blogginnlegg dagen utover året, men det vil bare tiden vise!

▪ STARTE YOUTUBE KANAL
Dette har jeg hatt så fryktelig lyst til å gjøre så lenge.. Dette her blir året, I can feel it! Jeg skal igang med YouTube!

▪ VÆRE AKTIV PÅ INSTAGRAM
Dabbet bare helt av på Instagram utover året som gikk, og det er bare ikke ok. Sånn fy på meg, for jeg elsker scrolle Insta, men poster aldri noe selv lengre.. Så nå starter vi "all fresh and new" der, veldig snart nå! Så er jeg igang igjen, yes!

▪ VÆRE FLINKERE TIL Å SPARE PENGER
Alles favoritt nyttårsforsett, ikke sant? Nei men altså, i år må jeg bare være flinkere til å spare til sides penger!

▪ LESE MER
Skal se å finne fram en god bok og begynne lese alt ikveld.. Jeg ønsker å lese ut en hel haug med bøker utover 2017, for det er bare noe med det å ende dagen sin i sengen med en bok framfor en skjerm.. Don't you think so?

▪ BEGYNNE SKRIVE
Har jo fått en god oppvarming med bloggen i år, men nå utover 2017.. Så ønsker jeg begynne skrive, om det så er i det små.. Få igang litt skriblerier, eller om jeg skal starte ta drømmen å skrive en bok seriøst. Vi får se, vi får se!

▪ FÅ FØRERKORTET I BOKS
Dette her er året jeg kjører opp, nå kan jeg ikke drøye lengre.. Nå blir det øvelseskjøring, kjøretimer og teori lesing på høyt nivå. Dette ønsker jeg få til iløpet av året her, lever i god tro på at jeg rekker det før jeg blir 22, men vi får se an det, heh!

▪ BLI MER FOTOGEN
Jeg skiftet liksom profilbilde på Facebook sist i november 2015, det er over 1 år siden, herregud.. Tullet litt med å sette som nyttårsforsett å "skifte profilbilde minst 1 gang i måneden" liksom nei, hallo! MEN jeg ønsker bli mer fotogen, fordi.. Vel jeg ønsker starte opp med YouTube, jeg ønsker starte vlogge.. Og da trenger jeg være litt bekvem foran kamera! Ønsker å by mer av meg selv her på bloggen på en måte, poste outfit bilder eller bare en selfie? 

_________________________________________________________________________________________

#blogg #nyttår #newyear #nyttårsforsett #resolutions #mål #2017

10 Kommentarer

CINDY Z.

08.01.2017 kl. 16:13
Fine nyttårsfortsetter :D

Silje Romundset Karlsvik

13.01.2017 kl. 14:41
Cindy Z:
Takk takk, håper å kunne forholde meg til de utover året! De er da nokså lette, hihi :D

Victoria Larsen

08.01.2017 kl. 16:25
Veldig fint og inspirerende innlegg :)

Silje Romundset Karlsvik

13.01.2017 kl. 14:41
Victoria Larsen:
Takk takk, det er koselig å høre :)

Alexandra Emilie

08.01.2017 kl. 16:53
Enig i mye av de punktene du skriver, mye av det jeg også skal fokusere på, du får ha lykke til :D

Silje Romundset Karlsvik

13.01.2017 kl. 14:42
Alexandra Emilie:
Takk for det! Du får ha masse lykke til utover året du også <3

dvergpinschere i mitt hjerte

08.01.2017 kl. 19:57
JA dette er jo mange "snill mot seg selv" forsetter..så det er flott!! Lykke til!

Silje Romundset Karlsvik

13.01.2017 kl. 14:43
Toini:
Måtte nesten være litt snill med meg selv nå i år kjente jeg, skal gå litt hardere til verks med nyttårsforsetter til neste år tenker jeg, hihi :) Takk så mye, måtte 2017 bli et fint år for deg!

Hannehm

08.01.2017 kl. 22:11
fine nyttårsforsetter :)

Silje Romundset Karlsvik

13.01.2017 kl. 14:43
Hanne:
Thank you, thank you :)

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no