hits

3 OF MY FAVORITE YOUTUBER'S

  • 11.03.2017 kl. 22:52

God kveld dere! Tenkte jeg skulle fyre løs med et aldri så lite favorites *slæsh* anbefaling innlegg, tema for denne gang YouTubere! Da jeg i den siste timen har parkert meg på sofaen med pc'en, ut av stand til å gjøre noe annet enn å se på akkurat det, YouTube! Jeg ser vel og merke på veldig mye forskjellig kanaler, noen av kategoriene jeg gjerne går for er.. Sminke, family vlogs, nailart, DIY's, gaming, livsstil etc.. Jeg skulle gjerne ha gjort alt dette selv om jeg var en YouTuber!

Så her har dere 3 av mine YouTubere og eller YouTube kanaler! Dere som tritt og ofte ser på YT, vet nok hvordan det er.. Når det er en kanal dere ser på fast, opp til flere ganger i uken. Dere vet gjerne hvilke dager de publiserer videoer, dere venter spent på innholdet og er rask på å klikke inn når dere ser det er postet en ny video. Yeah, that's me when it comes to these three channels! Nå en dag her må jeg bare se å sette meg inn i hele systemet, se om jeg i nærmeste framtid kanskje poster min aller første video på YouTube selv! But until then, I will watch these guys!

Trykk på bildene under for å komme til kanalene om du vil sjekke de ut!
 

THE SORRY GIRLS
These girls, de er bare skjønne! Becky og Kelsey. Nå har jeg sett på kanalen dems i et par år og jeg kan si at det svikter aldri, det har ikke vært en eneste video jeg ikke har sett all the way through! De poster en fin balanse av interiør, styling og DIY's. Og like før oktober måned, keep your eyes open, for da kommer det mye DIY halloween kostymer! Og om du ikke tenker lage kostymene selv, så vil du se videoene! To så såå kreative personer, utrolige!


MR. KATE
Ok, jeg nevnte denne frøkenen for noen dager siden.. Men denne kanalen ser jeg virkelig fram til at nye videoer popper opp fra. Kate lever uten tvil interiør designer drømmen. Hun har bare den smaken, både i stil og interiør! Finner mye inspirasjon og har faktisk lært en hel del tips og triks fra henne opp gjennom årene. På kanalen postes det i massevis av interiør, oppussingsprosjekter og DIY's! I love it!


Ann Le  (Anneorshine)


Dette er en YouTube kanal jeg har vært subscribed til i årevis, men må si at det er en av mine favoritter enda.. En flott dame som har drevet med YT i lang tid driver denne kanalen! Det postes DIY's her også, men også en del livsstil, tips og triks, interiør. Og ikke minst mye mote, dette er min go-to kanal å sjekke ut når det kommer til styling og mote!

____________________________________________________________________________________________

Gå å sjekk ut alle de 3 kanalene, liker du mote, interiør og DIY's sånn som meg... Så vil du nok elske kanalene her! Vil dere ha en del to med flere YouTube anbefalinger, eller kanskje Instagram feeds å sjekke ut. Filmer, serier eller låter.. You name it, det er bare du å rope ut i kommentarfeltet! Hope you guys enjoyed, niight!


#blogg #hverdag #anbefaling #anbefaler #youtube #yt #video #livsstil #mote #interiør #diy

2 Kommentarer

Iselin Renée

17.03.2017 kl. 10:46
Takk for tips :)

Silje Romundset Karlsvik

11.11.2017 kl. 21:57
Iselin Renée:
Bare hyggelig du :) Håper du fant de interessante!

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no