PÅSKEN '17

  • 17.04.2017 kl. 20:10

Hei på dere! Da var visst påsken over for denne gang og jeg må si det har vært en fin en liten uke.. Med mye hygge og kos! Det merkes på kropp og sjel nå at våren gjør sin ankomst, temperaturen er uten tvil stigende.. Solen skinner så fint, himmelen blå, nå skal det bare få spire og gro! Er såå klar for vår, med mye tid tilbragt utendørs.. Herlige gåturer, toppturer, dager i hagen til mamma. Nå håper jeg så absolutt at våren slår inn for fullt!

Påsken i år var storkos.. Påskepynten kom opp litt i det seneste laget, da bronkitten dro ned energinivået noe enormt. Men med ett formen bedret seg, ble det på Skjærtorsdag shinet over og pyntet! Elsker å pynte så smått til høytidene utover året, så i påsken er det gult både her og der! Påskeegg stappet med godteri var det iallefall ingen mangel på, heh! Og for å toppe hyggen, fikk vi både grillet og tatt en hyttetur i påsken! 

Oh, and yes! Jeg begynte jo å blogge for litt i overkant av 1 år siden.. Og mitt andre innlegg her på bloggen var faktisk et påske-innlegg! Jeg synes iallefall det er ufattelig morsomt å se tilbake på.. Dere kan selv sjekke ut innlegget ved å trykke her!

     

#blogg #hverdag #foto #vår #april #påske #høytid #påskekos #påskepynt #gul #pynt #interiør

3 Kommentarer

Sandra Marie

17.04.2017 kl. 21:30
Så fint du har pyntet :D

Janne

19.04.2017 kl. 07:44
Åå så godt å høre at du hadde så fin en påske, snuppa <3 Du er så utrolig flink til å pynte og dekorere. Og selvfølgelig til å ta bilder <3

Becca Alexandra

20.04.2017 kl. 21:54
Så herlig! Kjempefine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits