hits

GRAVIDOPPDATERING UKE 20+3

  • 08.07.2017 kl. 18:31

Hei og god kveld fininger! Jeg innså da så klart at jeg glemte å poste et innlegg for en ukes tid siden, så i skrivende stund er jeg faktisk i uke 21+2.. Så langt har dagene, vel ukene sånn egentlig, bare flydd forbi! Tiden flyr jo avgårde nå, at jeg har passert midtpunktet av svangerskapet er en så underlig følelse! Jeg ønsker så absolutt å dele litt oppdateringer underveis i svangerskapet her, så det skal jeg bli flinkere med! Det blir dessverre et par uker til neste update da vi reiser bort på ferie nå, men det kommer trittere og oftere etter det!

Termin: 19 november 2017

Hvor langt på vei: Jeg er i svangerskapsuke 21, altså 20 uker og 3 dager! Så over halvveis!
Jeg har allerede gått gravid i 143 dager, 140 dager igjen til termin.

Babyen er så stor som: En banan! Lille i magen er så lang som 25 cm fra topp til tå!

Kjønn: Ei lita jente! Magefølelsen til oss begge stemte godt..

Navnvalg: Så langt har vi ikke helt bestemt oss for navn, men vi har noen navn i luften!

Aktivitet fra den lille: Jeg er så heldig at jeg får kjenne flere ganger daglig, bevegelser! Sparkene blir bare kraftigere for hver dag som går, hihi! Det slår aldri feil at hun begynner sparke løs idet jeg legger meg ned i senga eller på sofaen! Håper virkelig på at det vil kjennes på utsiden veldig snart! *fingers crossed*

Cravings: Iskaffe! Utfordrende å holde seg litt i tøylene og ikke få i seg store mengder koffein, men åh iskaffe!

Vektøkning: -1 kg.. Så langt ikke gått opp noe, men det snur nok veldig snart om da magen vokser som bare det!

Strekkmerker: Ingen tegn til strekkmerker så langt, men tror det enda er litt tidlig å si.. I'm okay no matter what!

Plager: Er vært litt uheldig i lang tid nå med kvalme og oppkast.. Not the most fun, da det rammer matlysten og energien en del. Utenom det er det litt nattlig halsbrann, ellers har jeg lite plager gitt!

Søvn: Litt påvenning til å ikke kunne sove på magen lengre, hehe.. Sover ufattelig godt når jeg først sovner, men våkner til 2-3 ganger iløpet av natten, hver natt! Tar det som at kroppen tar å øver seg på litt nattevåking for når babyen ankommer!

Kontroll: Siste kontroll var på ordinær ultralyd sist uke, da vi fikk se vår lille igjen og vite at det var ei lita jente! Neste kontroll er i uke 24, så helt i slutten juli skal vi på svangerskapskontroll til jordmor! 

Store innkjøp: Sitter nå spent å venter på stellebordet som er på vei i posten, vi har sånn ellers fått tak på vogn til prinsessa og hun har fått seg en stor kleskommode, så hun har offisielt mer klesoppbevaring enn faren sin! *knis*

Små babyinnkjøp: Det har blitt kjøpt litt klær her og der i det siste.. Noen avbildet over her! Sånn ellers venter jeg på en vippestol og babygym som kommer tilsendt om ikke så lenge.. Blir nok kjøpt noe smått utover ferien også tenker jeg!

Innkjøp til mor: Venter på to små pakker med singletter og t-skjorter, da jeg innså at jeg ikke kan gå med gensere om varmen så skulle finne på å komme! Og toppene jeg har liggende, begynner bli litt vel korte med babybumpen! 

_____________________________________________________________________________________________


Spennende tider kan en si! Jeg blir så absolutt å oppdatere dere litt underveis i svangerskapet, forhåpentligvis kan jeg etterhvert få til å gjøre det ukentlig! Men et fint sted å starte iallefall, da jeg i uken her nådde midtpunktet! Dere får bare holde øynene åpne for innlegg som disse utover de neste ukene, vet aldri når de dukker opp! Hold også øynene åpne for en spørsmålsrunde, det popper ut en veldig snart!


#blogg #hverdag #gravid #graviditet #svangerskap #update #oppdatering #gravidoppdatering #uke20 #baby

4 Kommentarer

Janne

10.07.2017 kl. 09:47
BANAN?? ææææ fantastisk! Er så gøy med slike oppdateringer <3 å stakkars med så masse oppkast og halsbrann og slikt, håper det gir seg. Kos deg masse på ferie! <3

Silje Romundset Karlsvik

04.01.2018 kl. 13:48
Janne:
Haha, var noen rare cravings veien gjennom svangerskapet gitt! Takk skjønne du! <3

Charlotte Seilen-Rolland

10.07.2017 kl. 21:00
Så mye fint du har fått kjøpt til lille! <3 Elsker at du har slike oppdateringer! <3 kjedelig at du har de plagene du har :/ men håper det blir bedre med tiden vennen <3

Silje Romundset Karlsvik

04.01.2018 kl. 13:50
Charlotte Seilen:
Hihi, morsomt at disse klærne enda brukes.. <3 Vokser veeldig straks ut av noe av det da!

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no