hits

GRAVIDOPPDATERING UKE 23+6

  • 26.07.2017 kl. 20:48

Hei på dere! Da tenkte jeg det var på tide med en aldri så liten gravidoppdatering igjen.. Da det har gått noen uker alt siden sist! Sjekk ut det forrige innlegget (uke 20+3) ved å trykke her. Tiden flyr jo bare av sted, det er en så underlig følelse! Jeg sitter da her og skriver og jeg tuller ikke.. Jeg mistenker at hun frøkna der inne vet akkurat når det er snakk om henne! For det slår virkelig ikke feil, hun er fyr og flamme! 

Termin: 19 november 2017

Hvor langt på vei: Jeg er i svangerskapsuke 24, mer spesifikt 23 uker og 6 dager!
Jeg har allerede gått gravid i 167 dager, det er 116 dager igjen til termin.

Babyen er så stor som: En eske frokostblanding! Lille i magen er så lang som 28 cm fra topp til tå.

Kjønn: Ei jente! Vår lille prinsesse!

Navnvalg: Tar nok enda litt tid før vi blir helt enige om navnet, men det står nå mellom et par navn! 

Aktivitet fra den lille: Aktivitet så til de grader! Nokså distraherende til tider, sånn det kjennes her og nå, noen reale tak! Men jeg elsker det, åh så mye! 

Ukens milepæl: Det skjedde faktisk blankt på uke 22+0 dette, men vi så de første bevegelsene fra utsiden! Og nå er de bare blitt synligere og synligere, er ufattelig morsomt å se på! Har fått filmet det også, har såå lyst til å dele det med dere!

Cravings: Kakao! En merkverdig craving i sommervarmen men.. Sjokolade generelt kan sies å være en craving nå!

Vektøkning: Ligger enda på startvekta, til tross til hvor mye tyngre jeg føler kroppen er.. Det snur nok om nokså snart!

Strekkmerker: Ingen tegn til de enda iallefall, kommer de, så kommer de! 

Plager: Kvalmen er enda litt ekstrem til tider, men helt levbart! Begynner merke det nokså godt i bekkenet nå, så jeg blir å ta noen runder til fysio og kiropraktor, være litt føre var.. I tilfelle det skulle være noe påbegynnende bekkenløsning.

Søvn: Kroppen skriker etter flere timer søvn enn den får, noe som ikke er lite søvn heller.. Skal ivei å hente en bbhugme pute jeg har ventet på, noe som vil gjøre at jeg kan ligge litt mer bekvemt når jeg sover, wihu! Avlaste bekkenet litt og faktisk holde meg på siden, ruller jeg over på magen får jeg noen spark gitt!

Kontroll: Vi skal faktisk allerede imorgen på den 24 ukers svangerskapskontrollen, så det blir bra spennende! 

Store innkjøp: Stellebordet er offisielt i hus, det samme er sprinkelsengen og litt annet diverse.. Som babygym og vippestol. Det eneste virkelig store som gjenstår nå er bilstol, så det er noe jeg driver ser litt nærmere på!

Små babyinnkjøp: Kjøpte faktisk noen få plagg idag til den lille frøkna! *knis

Innkjøp til mor: En slik en kalenderbok-sak! Som vil vare meg en god god stund, noe som er perfekt for en vimsete person som meg! Så topper vi det litt med hva vi kaller pregnancy brain. Greit å kunne notere seg litt hva som skjer, stort og smått! Deriblant milepæler fra graviditeten!

Det kan mildt sies at det er en spennende og interessant tid dette! Den lille mageboeren vokser og blir bare sterkere for hver en dag! Og jeg priser meg så lykkelig for at jeg får oppleve noe så vakkert som dette.. Allerede elsker jeg dette lille mennesket så skummelt mye! Smiler for hver en bevegelse som kjennes der innefra, I'm totally in love!

#blogg #hverdag #gravid #graviditet #svangerskap #update #oppdatering #gravidoppdatering #uke23 #baby

6 Kommentarer

Kaja Jeanette

26.07.2017 kl. 21:12
Gratulerer så mye med graviditeten. For en utrolig flott mage du har :)

Den siste delen av svangerskapet går nok veldig fort :)

Silje Romundset Karlsvik

04.01.2018 kl. 13:52
Kaja Jeanette:
Takker så mye <3 Den siste delen av svangerskapet fløy avsted, fra juni mistet jeg snøret på tid! :'D

Ryddefeber

27.07.2017 kl. 22:45
Såå spennende! Godt å ha handlet inn litt også sikkert. Ønsker deg (dere) en fin kveld!

Silje Romundset Karlsvik

04.01.2018 kl. 13:54
Ryddefeber:
Takk for det :D Måtte du ha en fin en dag videre!

Beata

15.09.2017 kl. 14:47
Gratulere med graviditeten. Nå går det fort. Det er ikke mye igjen du har men det er fortsatt god tid. Jeg vil anbefale deg å besøke nett butikk www.pledd.net som selger flotte Baby pledd med strikket barnas navn og fødsels dato og klokke slett. De er virkelig fine. det er andre ting de har der også som er veldig personlig for de små. Lykke til vider. Hilsen Beata

Silje Romundset Karlsvik

04.01.2018 kl. 14:09
Beata:
Takk for kommentaren din! Takk for tipset, det skal jeg se å sjekke ut med det samme :) Har fått noe lignende i gave alt, men hvem vet hva jeg finner!

Skriv en ny kommentar

Silje Romundset Karlsvik

22 år gammel trønder. Mamma til lille Aurora. For kontakt, sponsing eller samarbeid: rksilje@hotmail.com

INSTAGRAM

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no