UKEN SOM GIKK (UKE 30)

UKENS HØYDEPUNKT:
Litt meg-tid og massevis av pusekos! I uken som gikk fikk jeg noen dager for meg selv, hvor jeg òg hadde en herlig katt til å holde meg med selskap. Det var et par rolige dager, som jeg hadde godt av! Kunne ikke ha vært på et mer idyllisk og stille sted. Borte bra, men hjemme best.. Det var godt å komme hjem igjen og få et ømt kyss av sin kjære!

UKENS NEDTUR:
Favoritt neglelakken min (one of them at least) sa sine farvel! Forhåpentligvis finner jeg et sted som enda selger den..

UKENS BILDE:

UKENS LÅT:
Låten Time av Snavs 
En av de chilleste låtene jeg har hørt på lenge.. Så glad for at jeg fant denne, og mange andre like låter!

UKENS INNKJØP:
FLANNEL SKJORTE! Kjøpt på Carlings, litt usikker på pris da jeg kjøpte den på salg. Dette er bare et must i klesskapet! Mye av tiden er den ikke på meg som i bildene, men knyttet rundt livet – for det lille ekstra til antrekket, you know? Makes sense!
   

MÅL FOR DENNE UKEN:
Aktivt gjøre påfylls-aktiviteter! I den siste tiden har jeg vært litt i en funk, synes det ordet beskriver det godt? Og jeg sier rett og slett neitakk til det, jeg orker ikke. Så uken her er for positive vibes only! Så langt har jeg vært å gått en hel del turer, smått begynt å trene etter en litt lat sommer. Har vært og skal være mye med venner og familie. Vært en fin uke så langt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Forrige ukes soleklare mest leste innlegg var innlegget med før og etter bildene av håret mitt! Jeg var for ikke lenge siden ivei og fikk håret mitt bleiket av ei venninne som er frisør. Round 1 – done! Det blir en ny runde med bleiking igjen snart. 
Dere kan lese innlegget HER. (eller ved å trykke på bildene).

Dere kan lese om forrige ukes opp- og nedturer ved å trykke HER. (UKE 29)

#blogg #hverdag #ukensomgikk #oppdatering #ukens #høydepunkt #nedtur #innkjøp #bilde #foto #musikk #mål

6 kommentarer

Siste innlegg