MINE MÅL FOR DESEMBER ’16

Desember er her!! Adventstiden er alt igang og nå skal de neste ukene fylles med masse kos og hygge!

Dere kan se forrige måneds (mine mål for november) innlegg HER.
Og se hvordan det gikk med disse målene, i gårsdagens innlegg HER.

MINE MÅL FOR DESEMBER ’16

Nyte adventstiden og romjulen – det er en selvfølge selve julen vil nytes til det fulleste! Men i år skal jeg også sette fokus på å nyte både adventstiden og romjulen også, tiden før og etter er jo egentlig like så viktig spør du meg!

Fullføre julegaveshoppingen tidlig – jo tidligere jo bedre.. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg antakeligvis til å farte rundt i byen helt i siste liten.. Det er ikke å unngå! MEN jeg har som mål å få alle julegavene unnagjort tidligst mulig!

Kose meg med pyntingen – dette er nok et mål som blir en dans på roser men.. Pyntingen er noe av det beste med julen!

Ønske det nye året velkommen – i desember kommer jo også nyttårsfeiringen før januar er igang! Det nye året skal ønskes velkommen med åpne armer og åpent sinn! Må også se til å sette meg noen nyttårsforsetter før måneden er omme!

Ta meg tid til utflukter for å ta bilder – krysser fingrene på en hvit desember og mye bilder av vakre vintermotiver!

Gå på skøyter – gikk ikke på skøyter ifjor, ikke før på nyåret (altså i år) så nå i desember blir det en tur eller to på skøyter!

Prøve meg på julebakst – jeg har aldri noen gang baket noen typer julekaker fra bunnen av, helt selv.. I år blir mitt første forsøk på både pepperkaker og annen julebakst, det vil bli morsomt å se hvordan det vil gå! Trial and error..

Gjøre noen DIY prosjekter – hallo det er desember! Må da kunne få laget noen julekort eller noe, gjerne også noe med litt høyere vanskelighetsgrad enn det.. We’ll see, we’ll see.. I desember nå kan dere forvente et DIY innlegg her!

Holde en giveaway – i skrivende stund venter jeg jo på pakker for giveaway.. Så om ikke så altfor lenge blir det en giveaway her på bloggen! Ser veldig fram til å gi noe tilbake til dere fantastiske lesere og med-bloggere!

Smile mer (!) – med dette menes også det å være generelt mer glad / positiv og så klart det å smile mer! Ikke at jeg er en grinebiter og smiler lite, far from it.. Men det er aldri nok smil i hverdagen, møter du på noen som møter blikket ditt og smiler til deg, så begynner en jo automatisk å smile litt selv!


Ingen av bildene i dette innlegget er mine, de er alle lånt fra weheartit.com


Det er altså mine mål for desember… Dette blir en fantastisk måned, I just know it! Har du satt deg noen mål?

#blogg #hverdag #mål #goals #måned #desember #jul #advent #vinter #gave #giveaway #baking

6 kommentarer
  1. Så utrolig flott liste. Masse masse lykke til med bakingen, jeg tror det kommer til å gå veldig fint! Det er ikke så vanskelig, som regel så går det fint om du følger en god oppskrift og følger med når ting steker seg siden alle stekeovner er forskjellige 🙂
   Håper du får en kjempefin helg! God helg.

  2. å du er herlig, kjempefine mål jeg er sikker på du vil klare Silje 😀 Du får ha et juleverkset med venner og lage ting og bake litt da vettu,hihi. Kjenner meg igjen i det med gavene, man begynner litt og føler man har god tid, også bare oh shit, julaften om tre dager gitt… Haha. Lykke til med måla <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg