NEW IN: GRAVID- BABY- & BARNEJOURNALEN

Halloen dere! Håper dere har hatt en finfin uke og start på det nye året og at dere nå er klar for 2018’s første helg! Ville bare dele et lite innkjøp med dere som jeg er så gira over! Har sett meg ut disse journalene for leenge siden, var vel knappe tre måneder på vei i svangerskapet da jeg først så dem.. Nå måtte nesten disse bøkene kjøpes! Da jeg for det første, ikke er gravid lengre og jeg gjerne vil fylle i boken da svangerskapet enda er ferskt i minnet.. Og vår lille Aurora er imorgen allerede 7 uker gammel, så babyjournalen kan fint begynne fylles i! 

Jeg må iallefall si jeg storgleder meg til å fylle i alle bøkene og kunne se tilbake og mimre over disse når vår nå lille blidfis på 7 uker, er kanskje 7 år eller 17 år! Tror dere mødre som sitter der leser kjenner seg igjen og vet akkurat hva jeg mener.. Tiden går bare så altfor fort, så det å dokumentere og kunne huske alt av små og store begivenheter og milepæler er bare gull verdt! Jeg har ikke vært mamma i mye lengre enn en måned engang og jeg begynner alt nå å lure på hvor det blir av min bittelille baby! Men åh som tiden nytes og SÅ spennende det er å se de små utvikle seg dag for dag!

Gravidjournalen kan en fylle i litt for tiden før en ble gravid, minner fra selve ventetiden og den første tiden etter fødsel. 
Babyjournalen fylles i når den lille er ankommet verden og utover det første leveåret! Også litt fra slutten av svangerskapet.
Barnejournalen fyller en i fra barnet er 1 år til 6 år. Når kom tennene, hvordan ble bursdagene feiret og annen moro.

#blogg #hverdag #foto #mamma #mammablogg #baby #småbarn #innkjøp #bøker #bok #minner

4 kommentarer

Siste innlegg