5 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Hey hey! Tenkte å fyre løs med et 5 fakta innlegg jeg, eller ting du kanskje ikke visste om meg da! Det er godt og lenge siden jeg sist postet et typ “bli kjent med meg”-innlegg som dette.. So I guess it’s time! Tenker forresten å fyre løs med min første spørsmålsrunde kanskje i slutten av måneden her, så vet dere at det kommer! Så gruble ut noen spørsmål, det kommer snart nok et Q&A innlegg! Fant dere forresten ut noe nytt om meg fra innlegget her?


JEG OVERVANT BLODPRØVE SKREKK

Av ren stahet så har jeg overvunnet skrekken for blodprøver! Nå har jeg planer om å bli blodgiver med tiden.. Et stort steg framover kan en si, da dette kommer fra en person som friket ut helt og svimte av for hver blodprøve som måtte takes.. *kremt*

JEG HAR IKKE PÅ DONGERIBUKSE HJEMME
Det er sjeldent du ser meg sitte med dongeribukser hjemme! Ikke at noen ser meg da, med mindre jeg har besøk.. Men i sekundet jeg kommer inn døren hjemme, eller besøket drar så tar jeg av meg buksen og skifter asap til noe mer behagelig. Girls, you know what I’m getting at.. Det er som å ta av seg bh’en etter en lang dag, bare at for meg gjelder dette bukser.
Comfy pants all the way!

JEG RØYTER EKSTREMT MYE
Hair everywhere! Dette er året rundt og det er et mareritt til tider.. Du finner Silje hår overalt her i hus eller hvor enn jeg har befunnet meg, og da kan det trygt sies at du finner det OVERALT! Samboeren lever i troen på at jeg hver natt sitter å for hånd syr inn hår i klærne hans.. Enough said!

JEG LIKER IKKE MELK
Storytime! I hele oppveksten elsket jeg melk! En gang i barneskolealder ble jeg testet for melkeallergi og laktoseintoleranse, det slo ikke ut på noen av delene tho.. Men i den anledning måtte jeg kutte ut melk i en god periode for å se om det gjorde forskjell. Det har smakte aldri det samme siden, men igjen så tåler jeg rett og slett ikke å drikke et glass med melk heller.. Jeg blir dønn dårlig. Tho funny enough, jeg har i det siste begynt drikke sjokolademelk, noe som på mystisk vis går helt fint? En like stor mengde med melk gjør meg derimot dårlig.. Hva i alle dager?

JEG STRESSER ALTFOR MYE
Dette er noe jeg jobber med. Men jeg er mesteren selv i stress, kan finne på å stresse meg opp over småting.. Men over ting hvem som helst ville følt litt stress over, det er jeg helt chill med.. Har ufattelig lett for å stresse meg selv opp så til de grader.. Og så blir jeg bare så fortvilet når jeg er midt oppi det, gjerne veldig sur og krass. Er jo helt på trynet, men jobber med saken!

#blogg #hverdag #foto #gettoknowme #fakta #meg #personlig #tag

8 kommentarer

Siste innlegg